Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2009 21:06 - Съперницата се отстранява с малки лъжи.
Автор: novinitee Категория: Тя и той   
Прочетен: 577 Коментари: 0 Гласове:
0



 Конкурентката гради тактиката си бавно, използва слабите места на партньора ви.


Нестандартните жени са най-опасните съперници, те въобще не се вместват в клишето за съблазнителка. Обикновено носят поли около коляното, не са руси, а гръдната им обиколка е неприлично малка.

image

Възможно е обаче да изпитвате яростна ревност към тази почти сива особа. И да не можете да повярвате, че за околните тя не представлява интерес. Жената от вашите кошмари може да изглежда на приятеля ви твърде невинна или прекалено сбръчкана. Или дори досадна или безразлична.

Въпреки техните успокоения обаче, сигурно подозирате, че въпросното създание се готви да схруска вашия любим, въпреки че видимо се държи хрисимо. Ако обаче извадите наяве притесненията си, мъжът до вас ще се почувства обиден от истеричното ви поведение, твърдят психолозите. И дори може да ви посъветва вие да си вземете отпуск, защото сте се поуморили. Да оправдае държанието ви с комплекси, да се разкрещи или да потъне в мрачно мълчание. 

Ясно е, че с ревността не може да се справите. Достатъчно е обаче да откриете слабостите на конкурентката и да я приклещите, твърдят специалистите. Съветите им ще ви помогнат да се измъкнете с достойнство от неприятната ситуация.

Според капацитетите конкурентките са няколко основни типа.

  • Малката
    Съперницата неочаквано може да се окаже и 16 годишната ви племенница. Вие сте възмутени, че хлапачката твърде често хваща чичо под ръка, сяда на коляното му и се изчервява от комплиментите му.
    Ако заявите, че малката доста нагло флиртува, ще си навлечете само неприятности. Вероятно мъжът до вас ще си помисли че сте тесногръда, подозрителна и скована. 
      Съвет:
      От всички възможни конкурентки типът “лолита” е най-безобиден. В повечето случаи флиртът и няма да прерасне в нещо съществено. Не показвайте, че я приемате като съперница. Отнасяйте се с нея като с малко дете. Може дори да я посъветвате да си смени цвета на червилото. 
      Изказвайте добродушните си препоръки само в присъствието на гаджето си.
  • Възрастната
    Имиджа на зряла, опитна и уморена от живота жена дава голяма свобода на действие. Тя заема ролята на съветница и така приспива подозренията на околните. Като съвсем забравите за “госпожата”, тя с лекота ще си позволи повече кокетство и лекомислие.
      Съвет:
      Сутрин и вечер повтаряйте на любимия мъж, че мечтаете да доживеете до възрастта на тази дама и да изглеждате така добре като нея. Не се притеснявайте, че ще го уморите с такива разкази. Отегчението му ще е знак, че сте я отстранили.
  • Приятелката
    Тя е спала с него в една палатка, спасявала го е от куп неща и е плакала на рамото в студентското общежитие.
    Може би дори намеква, че е имала връзка с настоящия ви партньор и дори, че отношенията им продължават.
      Съвет:
      Не се гипсирайте.
      Най-вероятно “приятелката” е осъществила любовта само в главата си. Единственото което действително я свързва с гаджето ви са общите спомени от преди 10 години. Дайте и възможност да дрънка за тях с часове, но пред любимия. 
      Изисквайте непрекъснато нови подробности. Глупостите от младостта му ще излязат на яве. Освен на себе си, той ще се ядоса и свидетелката на неговото бурно юношество.
Източник:Розали



Тагове:   малки,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: novinitee
Категория: Новини
Прочетен: 126918
Постинги: 83
Коментари: 19
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930