Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2009 21:13 - Вечеря за двама – стратегия и тактика
Автор: novinitee Категория: Тя и той   
Прочетен: 829 Коментари: 0 Гласове:
0



 Облеклото, поведението и мястото на срещата на жената и мъжа "говорят" за техните намерения един към друг. Поканата за вечеря обикновено е повод за сближаване между тях.
Каква стратегия да изберете и какви женски тактики да приложите в зависимост от намеренията ви към мъжа?


image
  • Отивате на заведение 
    Избира ли мъжът неутрална територия за среща, значи или има сериозни намерения, или се бои да остане с вас насаме. При всички случаи не поемайте инициативата. 
    Седнете срещу него, с гръб към основната светлина и с лице към залата. Така, първо, лесно ще следите неговите реакции, самата вие оставайки в сянка, и второ, ще го накарате да почувства, че не е единственият мъж на този свят и ще трябва да побърза, ако иска да не ви изпусне. 
    Основното оръжие на ресторантския флирт е играта с погледи и размяната на закачливи остроумия. Накрая му поблагодарете за чудесната вечер и помолете да ви изпрати до вас. Но не позволявайте да възприеме вечерята като разплащане за последваща секс услуга. 
     
  • Той ви кани у тях.
    Това означава, че е готов на всичко. Облечете нещо стилно. Седнете до него - така няма да се налага да срещате погледа му, но ще можете да се докосвате. Не проявявайте инициатива: той ви е поканил, нека той се старае. И не бързайте да му съобщавате още по време на вечерята, че сте без бельо. Направете го, когато ви целуне или сложи ръката си на коляното ви. Както и да продължи вечерта, приберете се след това у дома. 
     
  • Каните го у вас

    • Ако желаете да прекарате просто една любовна нощ с него. 
      Наденете нещо, което лесно се сваля. Поднесете почерпката в спалнята. Сведете я до плодове и леко вино - нали поканата за вечеря е само повод да го вкарате в леглото. Няма да се наложи да чакате. А на сутринта му поднесете кафе (но не в постелята!), похвалете го и го изпратете да си ходи. След това обаче не чакайте да ви звънне. Ако много ви се иска, обадете му се вие - нищо чудно той да се стеснява или да се смята за "недостоен".
       
    • Ако имате желание за по-сериозна връзка. 
      Облечете нещо, което хем да очертава формите ви, хем да не показва кой знае колко от тях. Нека разбере, че иска ли да узнае повече за това, което му загатват дрехите ви, ще трябва да положи повече усилия! В никакъв случай не сядайте до него. 
      Изберете си място на масата, от което лесно да можете да се измъкнете при по-нахални атаки. Ако той не направи опит за интимност още по време на вечерята, значи въобще няма намерение. Вероятно е настроен на романтична вълна или се смущава. След вечерята започнете да миете съдовете . Той или ще опита да ви откъсне от това занимание, възползвайки се да ви прегърне и пипне тук и там (поддържайте играта!), или ще ви направи комплимент колко е уютно у вас (въздъхнете: няма кой да смени крушката в банята), или ще си тръгне (не го задържайте - такъв темерут не ви е нужен!).


26.10.2004/dafne

Източник:РОЗАЛИ





Тагове:   вечеря,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: novinitee
Категория: Новини
Прочетен: 126349
Постинги: 83
Коментари: 19
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031